Reviews

Heb je genoten van je verblijf in Het Zenhuisje? Laat het hieronder even weten... Tips en trucs zijn ook altijd welkom. Ik sta altijd open om meer te leren ☺️.

Did you enjoy your stay at the Zenhuisje? Please let us know below... Tips and tricks are always welcome. I'm always open to learning more ☺️.

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ramona Embrechts
een maand geleden

Weekje doorgebracht met onze hond in dit van alle gemakken voorzien Zenhuisje. Ondanks dat er vak honden verblijven is het schoon en fris.Alles aanwezig voor de hond(en) Keuken goed uitgerust maar een hapje eten op het park ook lekker, hond mag mee. Tuin is heel goed tot de grond toe omheind.
https://photos.app.goo.gl/ox84CczW2cxxqkLm9

Geukens
2 maanden geleden

Caroline
we zijn voor de 2'keer in jou zenhuisje komen logeren.
wat is het daar rustig om te vertoeven zowel voor ons als Barry.batterijen helemaal opgeladen.dankjewel voor de kleine attenties bij het aankomen.we gaan zeker nog een keer terugkomen.
jos en marleen

Aurélie
4 maanden geleden

We hebben een prachtige minivakantie gehad. Het verblijf had meer dan dat wa konden wensen, de honden hadden het ook naar hun zin.

Dank je wel Caroline om ons zo een fijne vakantie te bezorgen! Wij komen zeker nog terug.

Jeannine Gresse
5 maanden geleden

Wat een prachtig huisje, we voelden ons zo welkom toen we er aankwamen. Er is aan alles gedacht. Het huis was schoon, een welkomstpakketje voor ons en de honden, er ontbrak niks. Wij hoefden alleen maar te ontspannen met de viltgeluiden, een heerlijke boswandeling te maken en gewoon even stil te zijn in het huisje. Ik raad het zeker aan, we hebben al weer een nieuwe boeking gemaakt en kunnen niet wachten om terug te gaan

Hilke Pletinckx
9 maanden geleden

We hebben en midweekje mogen verblijven in dit prachtige huisje op een prachtige locatie. Alles is heel vlot verlopen van boeking tot einde. Een fantastisch ontvangst in het huisje neemt meteen alle stress weg. Werkelijk alles is aanwezig om een aangenaam verblijf te hebben. Je stapt binnen en je vakantie kan beginnen. Zalig!! En de omgeving is werkelijk prachtig. Je hoeft geen autorit aan te vangen om een ontspannende wandeling te doen.
Alles voor mens en dier.

Saskia Ruiter
9 maanden geleden

Wij verbleven begin oktober 12 dagen in het Zenhuisje.
Samen met onze 4 Zwitserse herders hebben we een fantastische vakantie gehad. Heerlijk sfeervol huisje met alles erop en eraan . Ook voor de honden alles aanwezig, je kunt het zo gek niet bedenken.
We hebben niet veel ondernomen, behalve elke dagen uren gewandeld in de mooie omgeving.
En heerlijk ontspannen bij het huisje.
En een aantal keer lekker eten afgehaald bij taverne de krieckaert.
Aan het eind van onze vakantie wilde ik eigenlijk niet weg! Genoten dus!
Groeten Kees en Saskia

Lucie Cannie
een jaar geleden

Ons verblijf in het zenhuisje is heel erg meegevallen.
Bij alles is er aan de hondjes gedacht! Ook zij hebben een geweldige tijd gehad. De tuin is ook heel goed afgesloten zodat zij er naar hartelust konden rond rennen. Ondanks het slechte weer toch van alles genoten. Alleen een beetje een koffiezetapparaat gemist maar anders alles super!

Inge Stubbe
een jaar geleden

23/7-4/8/'23
Het Zenhuisje was voor ons "The Place To Be" zowel voor de hondjes als hun baasjes. Een leuk welkom geschenk zowel voor ons als de hondjes, mercikes, het heeft ons gesmaakt !
Alles waar je nog maar aan denkt is aanwezig, zalige mandjes/ kussens voor de hondjes, eetbakjes, afdrooghanddoeken, speelgoed en nog zoveel meer. Ook voor ons zalig, echt genieten, ook de lounge buiten, zalig ook al was het niet het beste weer, we hebben ervan genoten !!
Zalige omgeving ook, een leuk tuintje, zoveel groen, bossen, heide, we hebben veel verkend, prachtige natuur, elke dag vele kmters gewandeld met onze doggies, weer of geen weer.
We zijn weer helemaal opgeladen, zalige vakantie, al zat het weer ons niet mee.
We komen zeker nog eens terug, hopelijk dan wat meer zon ☀️
Marc en Inge en de woefies Jietske, Luni, Prisca, Tavi en Uschi

Saien Vantomme
een jaar geleden

Wij hebben 2 nachten verbleven in het zenhuisje en zijn helemaal zen terug gekeerd! Het huisje heeft zijn naam niet gestolen, het is er prachtig vertoeven. De details, de inrichting, oog voor mens en dier (zoals de welkomsnacks voor ons en de honden) en vooral de omgeving maken het allemaal af.

Dit wordt ons vast stekje als we terug keren naar het mooie Limburg.

Nog eens bedankt voor ons weekend extra leuk te maken!

Ann-Sofie
een jaar geleden

We hebben een fijn verblijf gehad in het zenhuisje. Alles was piekfijn in orde en aanwezig in het huisje. Het huisje en de omgeving is zeker een aanrader!