Reviews

Heb je een fijn verblijf gehad in Het Zenhuisje? Laat het hieronder even weten… Tips en trics zijn ook steeds welkom. Ik kan nog altijd bijleren ☺️.

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Hilke Pletinckx
een maand geleden

We hebben en midweekje mogen verblijven in dit prachtige huisje op een prachtige locatie. Alles is heel vlot verlopen van boeking tot einde. Een fantastisch ontvangst in het huisje neemt meteen alle stress weg. Werkelijk alles is aanwezig om een aangenaam verblijf te hebben. Je stapt binnen en je vakantie kan beginnen. Zalig!! En de omgeving is werkelijk prachtig. Je hoeft geen autorit aan te vangen om een ontspannende wandeling te doen.
Alles voor mens en dier.

Saskia Ruiter
een maand geleden

Wij verbleven begin oktober 12 dagen in het Zenhuisje.
Samen met onze 4 Zwitserse herders hebben we een fantastische vakantie gehad. Heerlijk sfeervol huisje met alles erop en eraan . Ook voor de honden alles aanwezig, je kunt het zo gek niet bedenken.
We hebben niet veel ondernomen, behalve elke dagen uren gewandeld in de mooie omgeving.
En heerlijk ontspannen bij het huisje.
En een aantal keer lekker eten afgehaald bij taverne de krieckaert.
Aan het eind van onze vakantie wilde ik eigenlijk niet weg! Genoten dus!
Groeten Kees en Saskia

Lucie Cannie
4 maanden geleden

Ons verblijf in het zenhuisje is heel erg meegevallen.
Bij alles is er aan de hondjes gedacht! Ook zij hebben een geweldige tijd gehad. De tuin is ook heel goed afgesloten zodat zij er naar hartelust konden rond rennen. Ondanks het slechte weer toch van alles genoten. Alleen een beetje een koffiezetapparaat gemist maar anders alles super!

Inge Stubbe
4 maanden geleden

23/7-4/8/'23
Het Zenhuisje was voor ons "The Place To Be" zowel voor de hondjes als hun baasjes. Een leuk welkom geschenk zowel voor ons als de hondjes, mercikes, het heeft ons gesmaakt !
Alles waar je nog maar aan denkt is aanwezig, zalige mandjes/ kussens voor de hondjes, eetbakjes, afdrooghanddoeken, speelgoed en nog zoveel meer. Ook voor ons zalig, echt genieten, ook de lounge buiten, zalig ook al was het niet het beste weer, we hebben ervan genoten !!
Zalige omgeving ook, een leuk tuintje, zoveel groen, bossen, heide, we hebben veel verkend, prachtige natuur, elke dag vele kmters gewandeld met onze doggies, weer of geen weer.
We zijn weer helemaal opgeladen, zalige vakantie, al zat het weer ons niet mee.
We komen zeker nog eens terug, hopelijk dan wat meer zon ☀️
Marc en Inge en de woefies Jietske, Luni, Prisca, Tavi en Uschi

Saien Vantomme
5 maanden geleden

Wij hebben 2 nachten verbleven in het zenhuisje en zijn helemaal zen terug gekeerd! Het huisje heeft zijn naam niet gestolen, het is er prachtig vertoeven. De details, de inrichting, oog voor mens en dier (zoals de welkomsnacks voor ons en de honden) en vooral de omgeving maken het allemaal af.

Dit wordt ons vast stekje als we terug keren naar het mooie Limburg.

Nog eens bedankt voor ons weekend extra leuk te maken!

Ann-Sofie
6 maanden geleden

We hebben een fijn verblijf gehad in het zenhuisje. Alles was piekfijn in orde en aanwezig in het huisje. Het huisje en de omgeving is zeker een aanrader!

Els
7 maanden geleden

We hebben een fijne driedaagse gehad in jullie huisje. Ruim en heel rustig!

Eddy en Katja met Rex! en Lotje
7 maanden geleden

Wij hebben een fantastisch verblijf gehad. Alles was netjes en proper. Veel ruimer dan ik gedacht had zowel binnen als buiten, het geeft een ruimtelijk gevoel. Alles was aanwezig van wat je nodig hebt om een fijne vakantie te hebben. Het lawaai dat we hadden waren de vogels buiten, zalig! Wij hebben genoten en komen zeker terug….